torstai 14. heinäkuuta 2011

Vihreä hartiahuivi on valmis


 Huivi onkin nyt jo sitten valmis. Sain sen valmiiksi heti seuraavana aamuna, kun olin julkaissut huivitekstin.

Tänään olikin sitten pitkä päivä...
Ajettiin autoa edes takas ja virkkaustyöt olivat tietenkin mukana. Ensimmäinen pysähdysetappi oli optikko, ja siellä odotellessa virkkasin sitten kaulahuivia. Huomasin, että huivi oli alkanut kaventua :-O. No, aloinkin sitten leventään sitä. Ei se kapea kohta näy sitten kun huivin kietoo kaksinkerroin.


 Sitten seuraava kunnollinen pysähdyspaikka olikin meidän mummilla. Siellä virkkasin isoäidinneliöitä (tosin sain vain yhden aikaan, kun oli siinä muutakin puuhaa). Mummi siskonsa kanssa sitten yritti siksakilla ommella ompelukoneella reunat kankaaseen, mutta kun ei oikein saatu ohjeesta selvää (siis langan pujotusohjeesta koneeseen), niin oli siinä sitten pieniä hankaluuksia. Sitä ompelujuttua yritettiin pari tuntia, kunnes sitten jotenkin saatiin sitten valmiiksi. 
Opetin äidille isoäidinneliöitä ja ihan hyvä siitä tulikin (vaikka ohjeissa vähän itse sovelsinkin). Harmi etten ottanut kuvaa! :D

 Tässä siis se isoäidinneliö-lappu.

 Huivi onkin nyt jo sitten valmis. Sain sen valmiiksi heti seuraavana aamuna, kun olin julkaissut huivitekstin.

 Kokeilin virkatat pipon itselleni väriä vaihtavasta langasta. Sovelsin siinä taas jotain itse, noh, ei kovinkaan kaunis, oli kuitenkin mun eka pipo.


 Ostettiin myös lankoja kaupasta. Paljettilankakerä makso 3€, ja sit väriä vaihtava 2€. Löydettiin tarjouskorista.

1 kommentti:

  1. toi pretty baby niminen lanka on ihanan tuntuista ja helppo virkata. itsekin ostin sitä ale-korista ja nyt teen peittoa siitä.

    VastaaPoista